Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο MEGA για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας

Στα 50 χρόνια από την ημέρα που ιδρύθηκε η ΝΔ αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, και τόνισε πως το κυβερνών κόμμα «παραμένει η πιο σταθερή παράταξη στη χώρα».

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν κάνουμε αυτή την συνέντευξη στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο αυτή την ιδιαίτερη επέτειο. Πενήντα χρόνια από την ημέρα που ιδρύθηκε η ΝΔ παραμένει η μεγαλύτερη και πιο σταθερή παράταξη στη χώρα και νομίζω ότι αξίζει να αναρωτηθεί κανείς γιατί ενώ άλλα κόμματα πέρασαν από μεγαλύτερες διακυμάνσεις και είδαν τα ποσοστά τους να κατακρημνίζονται, το μόνο κόμμα το οποίο κράτησε, άντεξε και ενισχύθηκε είναι η ΝΔ», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Αν κάτι μας δίδαξε ο ιδρυτής μας, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, είναι ότι η ΝΔ είναι η παράταξη του ρεαλισμού και του πραγματισμού. Η ΝΔ βρίσκεται διαχρονικά απέναντι στον λαϊκισμό. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής δεν δίστασε να ξεφύγει από πολιτικές αγκυλώσεις του παρελθόντος και να κοιτάξει προς το μέλλον», σημείωσε ο πρωθυπουργός.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال