Πότε θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το iPhone 16

 

Η πρόσφατη παρουσίαση του iPhone 16 από την Apple έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους λάτρεις της τεχνολογίας παγκοσμίως, καθώς η εταιρεία παρουσίασε στο event «It’s Glowtime» τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματά της στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης (AI), ενώ παράλληλα υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για τη στιγμή που τα νέα iPhone θα καταλήξουν στα χέρια των χρηστών.

Οι προπαραγγελίες για το iPhone 16 Pro ξεκινούν στις 13 Σεπτεμβρίου, με τη διαθεσιμότητα των συσκευών να έχει προγραμματιστεί για την εβδομάδα που ακολουθεί, δηλαδή στις 20 Σεπτεμβρίου. Στην Ελλάδα, υπολογίζεται πως τα νέα iPhone θα φτάσουν εκείνη την περίοδο, ωστόσο, εκτιμάται ότι οι συσκευές που θα διατεθούν στην Ευρώπη δεν θα έχουν όλες τις νέες τεχνολογίες που παρουσίασε η Apple.

Σύμφωνα με τον ανώτερο αντιπρόεδρο του τμήματος μηχανικών λογισμικού της Apple, Craig Federighi, οι τρέχουσες δυνατότητες AI είναι μόνο η αρχή, με περαιτέρω ικανότητες να αναμένονται να διατεθούν τους επόμενους μήνες. Επιπλέον, ενώ πολλοί χρήστες θα απολαμβάνουν αυτά τα τεχνολογικά «προνόμια» των νέων iPhoneαπό τον Οκτώβριο, οι Ευρωπαίοι χρήστες ενδέχεται να πρέπει να περιμένουν περισσότερο για να χρησιμοποιήσουν αυτές τις καινοτομίες.

Η Apple επεκτείνει επίσης την συνεργασία της με την OpenAI, την εταιρεία που δημιούργησε το ChatGPT, ενσωματώνοντας το στη νέα εκδοχή της ψηφιακού βοηθού Siri, η οποία αναμένεται να γίνει πιο διαισθητική και συνομιλητική, απαντώντας με πιο φυσικό τρόπο.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال