Σπάρτη: Ενώπιον της Δικαιοσύνης ο 40χρονος παιδοβιαστής

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχε αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα 79 φωτογραφίες της ανήλικης κόρης του. Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε όπως και 2 παιχνιδομηχανές, και όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια ζούσε τα προηγούμενα έτη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και είχε μετακομίσει σε χωριό κοντά στη Σπάρτη τα τελευταία δυο χρόνια. Ο 40χρονος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου στη Λακωνία.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στην Εισαγγελέα φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και, ύστερα από μία διαδικασία που διήρκεσε πάνω από 1,5 ώρα, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (12/8) στις 10:00 το πρωί.

Το κοριτσάκι σύμφωνα με πληροφορίες εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του, όλα αυτά που βίωνε από τον πατέρα της και αυτή προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال