Σαλαμίνα: Άνδρας προσπάθησε να βιάσει 20χρονη

 

Βίντεο με την «σύλληψη» ενός 35χρονου στη Σαλαμίνα για απόπειρα βιασμού κάνει το γύρο του διαδικτύου. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας σε μια παραλία, στην 13η στάση της Λεωφόρου Αιαντείου. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 20χρονη κοπέλα δέχτηκε απειλή με ένα μαχαίρι από τον 35χρονο ενώ προσπάθησε να την βιάσει.

Η νεαρή γυναίκα έντρομη έπεσε στη θάλασσα για να γλιτώσει ενώ ταυτόχρονα κάλεσε σε βοήθεια. Φιλικό της πρόσωπο πήγε στο σημείο και έβγαλε από την θάλασσα τον 35χρονο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απειλούσε και χτυπούσε τον 35χρονο αναλαμβάνοντας τον «ρόλο» τιμωρού, αντί να καλέσει την αστυνομία για να επιληφθεί του περιστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, πρόκειται για γνωστό κάτοικο του νησιού, ο οποίος μάλιστα το 2019 είχε συλληφθεί για υποθέσεις εκβιασμού καταστηματαρχών αλλά και για εκρήξεις σε ΑΤΜ τραπεζών.

Τελικά, ο 35χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας και παραπέμφθηκε για απόπειρα βιασμού. Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε ο 35χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, για προσβολή γενετήσιων πράξεων. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πειραιά.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال