Έρχεται μεγάλη αλλαγή στα iPhone: Τέλος το Apple ID

 

Η επερχόμενη αναβάθμιση λογισμικού της Apple, το φθινόπωρο θα φέρει μια σημαντική αλλαγή: το Apple ID θα μετονομαστεί σε «Apple Account». Αυτή η αλλαγή θα εφαρμοστεί σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Apple, αλλά δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία του λογαριασμού σας και πιθανώς δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι όταν γίνει η αλλαγή.

«Με τις εκδόσεις iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia και watchOS 11, το Apple ID μετονομάζεται σε Apple Account για μια συνεπή εμπειρία σύνδεσης σε όλες τις υπηρεσίες και συσκευές της Apple και βασίζεται στα υπάρχοντα διαπιστευτήρια του χρήστη», αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της Apple. Οι αλλαγές αυτές παρουσιάστηκαν αρχικά κατά την παρουσίαση της Apple στο WWDC νωρίτερα φέτος.

Τι περιλαμβάνει η νέα ενημέρωση της Apple

Αυτή η αναβάθμιση λογισμικού περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά. Εκτός από την αλλαγή ονόματος του Apple ID, θα υπάρξουν και άλλες σημαντικές αλλαγές:

  • Αλλαγές στο iCloud mail: Οι χρήστες θα μπορούν να διαχειρίζονται καλύτερα τα εισερχόμενά τους με νέα οργανωτικά εργαλεία. Τα emails θα κατηγοριοποιούνται σε διάφορες ενότητες: προσωπικά και επείγοντα emails θα πηγαίνουν στο κύριο inbox, επιβεβαιώσεις και αποδείξεις θα μετακινηθούν στις συναλλαγές, ειδήσεις και κοινωνικές ειδοποιήσεις θα βρουν θέση στις Ενημερώσεις, ενώ τα εμπορικά emails και τα κουπόνια θα βρίσκονται στην κατηγορία Προσφορές.
  • Ανασχεδιασμένα iCloud settings: Το νέο σχέδιο του iCloud θα διευκολύνει τη πλοήγηση και θα επιτρέπει στους χρήστες να εκτελούν ενέργειες σύμφωνα με εξατομικευμένες προτάσεις για την ενεργοποίηση βασικών χαρακτηριστικών του iCloud. Αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο το iCloud+ και να δουν γρήγορα την κατάσταση του τελευταίου backup.
  • Ενημερωμένη Apple Maps: Οι χρήστες θα έχουν περισσότερους τρόπους να εξερευνήσουν τον κόσμο, περιλαμβάνοντας πεζοπορίες και προσαρμοσμένες διαδρομές.
  • Νέα χαρακτηριστικά στην Apple TV: Το InSight θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν εύκολα λεπτομέρειες στο φόντο μιας ταινίας κατά τη διάρκεια της προβολής, παρόμοιο με το χαρακτηριστικό X-Ray της Prime Video.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας της Apple

Η αλλαγή του Apple ID είναι μόνο μια μικρή ανατροπή σε σύγκριση με τις άλλες μεγάλες αλλαγές που έρχονται, όπως η ενσωμάτωσή της τεχνητής νοημοσύνης Apple Intelligence, που θα είναι διαθέσιμη στο iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, τη νέα σειρά iPhone 16, καθώς και στα M1 MacBooks και νεότερα μοντέλα iPads.

Η Apple ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές, οι οποίες θα επηρεάσουν σημαντικά τον τρόπο χρήσης των συσκευών της. Η αλλαγή του Apple ID είναι μόνο η αρχή.

Πηγή: FOXreport.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال