Παντρεύτηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Ολοκληρώθηκε ο γάμος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη με τον σύζυγο του Τάιλερ Μακμπέθ σε μια ειδυλλιακή τελετή μέσα στο πράσινο, στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Βοτανικού Πάρκου Χανίων.

Στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής το ζευγάρι έφτασε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας στο χώρο της τελετής ενώ λίγο νωρίτερα είχαν ξεκινήσει να καταφτάνουν οι προσκεκλημένοι τους.

Ένα περιπολικό της αστυνομίας βρισκόταν στην είσοδο του ιδιωτικού δρόμου που οδηγεί στο Βοτανικό Πάρκο εμποδίζοντας την είσοδο σε όσους δεν είχαν προσκληθεί στη γαμήλια τελετή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μακμπέθ μπήκαν και πάλι με ιδιωτικό αυτοκίνητο στον χώρο της τελετής, με σκοπό να αποφύγουν τις κάμερες ενώ για ακόμα μια μέρα τα μέτρα αστυνόμευσης ήταν δρακόντεια ώστε να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητα των προσωπικών στιγμών του ζευγαριού.

Οι καλεσμένοι του ζευγαριού απόλαυσαν δημιουργίες από την κουζίνα του Βοτανικού Πάρκου με τοπικές γεύσεις και εδέσματα βασισμένα σε τοπικά προϊόντα, σπιτική λεμονάδα με βότανα καθώς και ένα κοκτέιλ βασισμένο σε ελληνικό τζίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr μετά τη δεξίωση το Βοτανικό Πάρκο το ζευγάρι διοργάνωσε πάρτι σε prive βίλα στα Χανιά

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال