Europa και Conference League: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

 

Για πρώτη φορά, στο νέο format του Europa League, οι δυο ελληνικές ομάδες θα αντιμετωπίσουν 8 διαφορετικούς αντιπάλους, 4 εντός και 4 εκτός έδρας.

Στο Conference League, οι αντίπαλοι θα είναι 6, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει 3 ομάδες εντός και 3 ομάδες εκτός.

Ολυμπιακός

Απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους θα βρεθεί ο Ολυμπιακός, όπως προέκυψε στη σημερινή κλήρωση για τη League Phase του Europa League.

Οι κάτοχοι του Conference League θα αντιμετωπίσουν τις: Ρέιντζερς (εντός), Πόρτο (εκτός), Μπράγκα (εντός), Λυών (εκτός), Καραμπαγκ(εντός), Μάλμε (εκτός), Τβέντε (εντός) και Στεάουα Βουκουρεστίου (εκτός).

Μια ακόμη καινοτομία που υπάρχει είναι ότι η UEFA όρισε και για τις τρεις διοργανώσεις μια εβδομάδα που θα γίνονται αποκλειστικά παιχνίδια αυτής της διοργάνωσης.

Στο Europa League αυτό θα γίνει στην πρεμιέρα στην οποία τα παιχνίδια θα γίνουν μεταξύ 25 και 26 Σεπτεμβρίου, Τετάρτη και Πέμπτη.

ΠΑΟΚ

Δυνατούς αντιπάλους στο δρόμο του ΠΑΟΚ έφερε η κληρωτίδα του Europa League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα βρει στο δρόμο του, με τη σειρά που τις έβγαλε η κληρωτίδα, τις Σλάβια Πράγας (εντός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός), Φερεντσβάρος (εντός), Ρεάλ Σοσιεδάδ (εκτός), Βικτόρια Πλζεν (εντός), Γαλατάσαραϊ (εκτός), Στεάουα Βουκουρεστίου (εντός), Ρίγας (εκτός).

Στο Europa League αυτό θα γίνει στην πρεμιέρα στην οποία τα παιχνίδια θα γίνουν μεταξύ 25 και 26 Σεπτεμβρίου, ήτοι Τετάρτη και Πέμπτη.

Παναθηναϊκός

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Παναθηναϊκού για την League Phase του Conference League με την κληρωτίδα να στέλνει στον δρόμο των «πρασίνων» την Τσέλσι την οποία θα αντιμετωπίσουν στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού είναι: Τσέλσι (Εντός), Τζουργκάρντεν (Εκτός), Ελσίνκι (Εντός), The New Saints (Εκτός), Ντινάμο Μίνσκ (Εντός), Μπόρατς (Εκτός).

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال