Ζώδια σήμερα 22/06

 

Η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω. Μας μαθαίνει μέσα από εξωτερικά γεγονότα και εσωτερικές διεργασίες που κάνουμε πώς μπορούμε να αναπτύξουμε τις τέχνες της αυτό-θρέψης και της αυτό-φροντίδας. Μαθαίνουμε πως μόνο φροντίζοντας τα συναισθήματα και τις ανάγκες του παιδικού μας κομματιού, γινόμαστε ικανοί να ανταποκρινόμαστε αληθινά στις ανάγκες των άλλων ανθρώπων και μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δεσμευτούμε σε επαγγελματικούς στόχους που λαμβάνουν υπόψη τα προσωπικά μας συναισθήματα και τις ανάγκες. Αντί να καταπιέζουμε τα συναισθήματά μας μπορούμε να μάθουμε να είμαστε σε επαφή με αυτά, αναπτύσσοντας ένα σύστημα εσωτερικού ελέγχου, που καθοδηγεί αντί να καταπιέζει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σε επαγγελματικά κυρίως ζητήματα και γενικότερα τις συνδέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο εστιάζει την ενέργειά της η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω. Μέσα από τα γεγονότα που κινητοποιούνται αυτές τις ημέρες να αναγνωρίσετε ποίες είναι οι βαθύτερές σας ανάγκες, με σκοπό να της ακολουθήσετε.       

Για τους Ταύρους, σήμερα δώστε χώρο σε ζητήματα που αφορούν και βοηθούν την επέκτασή σας κυρίως μέσα από γνωριμίες και επαφές με τους άλλους ανθρώπους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω δυναμώνει την πίστη για ένα ιδανικό και φέρνει νέες ιδέες σχετικά με την ανάπτυξή του. Δείτε τα πράγματα περισσότερο σφαιρικά.

Για τους Διδύμους, η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω σας ενδυναμώνει και σας ωθεί να ασχοληθείτε κυρίως σε πολύ προσωπικά σας ζητήματα όπως η ασφάλεια που θέλετε να νιώσετε είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Μέσα από δικές σας κινήσεις οι οποίες ενεργοποιούνται από τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας έρχεστε πιο κοντά με βαθύτερες επιθυμίες και όνειρα που έχετε αφήσει πίσω το τελευταίο διάστημα.

 Για τους Καρκίνους, η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα με τον Αιγόκερω απέναντι οπότε σας επηρεάζει ιδιαίτερα κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Νέοι τρόποι και ιδέες έρχονται στο προσκήνιο ώστε να μπορέσετε να βοηθηθείτε για να εκφράσετε τα ταλέντα σας στο κόσμο γύρω σας. Αν νιώσετε πως χρειάζεστε βοήθεια από ανθρώπους γύρω σας μην διστάσετε να την ζητήσετε.   

Για τους Λέοντες, η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω ενεργοποιεί κυρίως σκέψεις που αφορούν την καθημερινή σας ρουτίνα. Νέες ιδέες που έρχονται αυτή τη στιγμή μπορούν να σας βγάλουν από διλλήματα και να σας βοηθήσουν να έχετε καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία. Καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός στις αλλαγές που προσφέρονται και ανοίγονται μπροστά σας.

Για τους Παρθένους, η ανάγκη να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία ομορφαίνουν τη ζωή σας και το περιβάλλον που ζείτε είναι πολύ έντονη στην συγκεκριμένη Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και εσείς μπορείτε να τον αφιερώσετε σε πράγματα τα οποία θα μείνουν ανεξίτηλα στο χρόνο και θα εμπνεύσουν και άλλους ανθρώπους.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω σας επηρεάζει ιδιαίτερα γιαυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις κινήσεις σας. Η διπλωματική σας στάση και η ευελιξία σας θα είναι τα εργαλεία τα οποία θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε ακόμη και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.  

Για τους Σκορπιούς, ενδιαφέρουσες προτάσεις και ιδέες φέρνει η συγκεκριμένη Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω τις οποίες θα πρέπει να τις εξετάσετε με ηρεμία και ησυχία. Οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση πιθανά να μην σας βοηθήσει να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε γιαυτό με σύνεση και καλή οργάνωση ότι και αν κάνετε αυτές τις ημέρες.

Για τους Τοξότες, η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω σας βοηθά να βάλετε σε μια παραγωγική σειρά τα πράγματα και τις καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες αυτή τη στιγμή στη ζωή σας βάσει των αξιών σας, κυρίως. Ελάτε σε επαφή με ότι είναι πολύτιμο για εσάς στο σήμερα και είναι σίγουρο πως θα έρθουν νέες ιδέες τις οποίες θα μπορέσετε να τις εκμεταλλευτείτε προς ένα καθολικά επιτεύξιμο στόχο.

Για τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος σας αφορά άμεσα μιας και γίνεται στον άξονά σας με τον Καρκίνο απέναντι σας. Είναι γεγονός πως κάποια πράγματα δεν σας είναι αρεστά και αυτή τη στιγμή έχετε επιλέξει είτε να τα εκφράσετε είτε να τα αλλάξετε. Ότι και αν έχετε επιλέξει να κάνετε, οποιαδήποτε αλλαγή και αν προτίθεστε να κάνετε, θα πρέπει να είναι καλά φιλτραρισμένη μέσα από τα συναισθήματά σας, τις προσωπικές σας ανάγκες και πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας.

Για τους Υδροχόους, με την σημερινή Πανσέληνο στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω ενδέχεται να νιώσετε ένα είδος πίεσης να πείτε ή να κάνετε συγκεκριμένα πράγματα. Αυτό που πρέπει να γίνει το γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα και θα πρέπει να σεβαστείτε τις επιθυμίες σας και τους χρόνους σας. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από περιττές σκέψεις.

Για τους Ιχθύες, η σημερινή Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω σας βάζει στην διαδικασία να πειραματιστείτε είτε σε καινούργια πράγματα είτε σε γνώριμες καταστάσεις αλλά με νέους τρόπους. Η κοινωνικότητά σας με κάποιον τρόπο κινητοποιείται ώστε να μπορέσετε μέσα από φιλίες και επαφές με ομοϊδεάτες να προχωρήσετε ένα όραμά σας.

Πηγή: astroguide.gr

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال